Loading Laddar...
 
X

Köpa körkortstest

Välj vilken utbildning som du vill göra körkortstester till.

Utbildning:


Villkor:


Antal personer


X

Vänligen välj villkor för utbildningen

Antal personer

Bil-bokpkt

innehåller följande:

Trafikens grunder=Grundbok för alla som tar något slag av körkort

Trafikens grunder är en grundbok för den som ska ta ett körkort av något slag. Boken innehåller den grundläggande "körkortsteorin".

Den speciella teorin för respektive behörighet finns i särskilda böcker, t.ex. Köra bil för B-körkort.

Trafikens grunder har följande avsnitt: Inledning, Människan i trafiken, Trafiken och miljön, Att köra i mindre samhälle, Att köra på mindre landsväg, Att köra i stadstrafik, Att köra på landsväg, Att köra på högfartsvägar, Att köra i mörker och Att köra i halt väglag.

Boken innehåller ett stort antal foto och illustrationer och omfattar totalt ca 350 sidor. Avsnitten har olika färger för att man lättare ska hitta i boken.

 

Köra bil=Arbetsboken till Trafikens grunder

Köra bil är en arbetsbok för den som ska ta ett B-körkort. Den innehåller arbetsuppgifter som hör ihop med läroboken Trafikens grunder. Köra bil är upplagd efter följande utbildningsmoment: Körställning - Inledande manövrering - Växling - Lutning - Manövrering - Funktion och kontroll - Människan - Miljön - Samordning och Bromsning - Mindre samhälle - Mindre landsväg - Stad - Landsväg - Högfartsväg - Mörker - Halt väglag - Utbildningskontroll.

Köra bil innehåller även teorin till moment 1–6, dvs. fordonskunskapen. Före varje avsnitt finns en läsanvisning som hänvisar antingen till Köra bil eller Trafikens grunder.

I Köra bil återkommer färgerna i de olika körmomenten och sidhänvisningarna för att underlätta kopplingen till Trafikens grunder. 


PRIS: 600 SEK
ANTAL: